ViboR
Vibor > Storitve > Vizualne komunikacije
Vizualne komunikacije
Vizualne sistemske rešitve, ki ustrezajo vašemu podjetju

Vibor d.o.o. ima dolgoletne izkušnje pri implementaciji izdelkov, storitev in tehnologij za podjetja v Sloveniji. Naš partner Panasonic ima veliko izkušenj za filmsko in televizijsko produkcijo ter industrijo prirejanja dogodkov ter namestitev vizualnih sistemov za javni in zasebni sektor. Imamo edinstveno pozicijo za zagotavljanje celostnih rešitev, ki dodajo vrednost. Razvoj izvirnih tehnologij vodijo praktične izkušnje pri delu na mestu z monterji in strankami. Za podporo učinkovite komunikacije izdelujejo izdelke, ki so stabilni, lepi in uporabni. Vsebina se nemoteno dostavlja v najvišji možni kakovosti na napravah, ki so enostavne za uporabo in učinkovite za delovanje. Z zagotavljanjem vrhunskih izdelkov in najboljšo skrbjo za stranke, vaše podjetje opremimo z orodji, ki jih potrebujete za uspeh.

Kabine za spletne sestanke

Za varna in učinkovita spletna srečanja. Ker osebna srečanja prehajajo v digitalno domeno, se je pojavila potreba po preusmeritvi spletnih razprav iz skupnih prostorov (kjer lahko motijo druge) v majhne telekonferenčne kabine.


Panasonic omogoča produktivna virtualna srečanja v zasebnih kabinah z rešitvami, ki podpirajo varno brezžično predvajanje in udobno spremljanje preko velikih zaslonov.

Kabine za spletne sestanke
Spletna srečanja

Zasloni, ki jih je enostavno vgraditi, poenostavljajo delo na daljavo. Ko se podjetja prilagajajo spreminjajoči se družbeni klimi, postajajo profesionalni zasloni 4K in programska oprema za teleconference, nova normalnost. Panasonicove serije SQE1 in EQ1 poenostavita vaš prehod za delo na daljavo. Opremljena z novim standardom rež za specifikacijo Intel® SDM, lahko serija SQE1 sprejme različne vmesnike, da omogoči najširšo povezljivost.

Odkrijte nove učinkovitosti delovnega toka

Izkoristite svetlo učinkovitost Panasonicovih laserskih projektorjev v majhnih sejnih sobah. Serija VMZ60, ki proizvaja do 6000 lm iz kompaktnega ohišja je briljantna pod lučmi, se integrira v omrežje 4K in zahteva malo vzdrževanja. Učinkovitost delovnega toka lahko izkoristite tudi z interaktivnim zaslonom. Ta lahek prenosnik vam omogoča pisanje po projekcijah za kasnejšo e-poštno komukacijo.

Brezžična dostava vsebine

Lažji način sodelovanja/predstavitve brez kablov. Pozabite na vse kable po mizah, s PressIT, Panasonicovim najnovejšim brezžičnim predstavitvenim sistemom z enim dotikom. Združite z LCD zaslonom ali projektorjem in uživajte v varni, stabilni povezavi 802.11ac za prenosnike, telefone in tablice brez namestitve programske opreme.


Priročnost pritiska za oddajanje omogoča gladke prehode in spodbuja timsko delo.

Sodelovanje

Združite podrobnosti in velike slike. Sodelovanje zahteva velike površine zaslona. Projekcija je učinkovit način za ustvarjanje širokega delovnega prostora na zaslonu, ki je idealen za prikaz več slik hkrati. Druga možnost je, da serija CQE1 ponuja izbiro modelov z ločljivostjo 4K in je enostavna za uporabo za vsakogar.


Oba delujeta z brezžičnim predstavitvenim sistemom z enim dotikom PressIT in lahko prikazujeta vsebino iz štirih naprav na razdeljenem zaslonu. Od postavitve do shem, preglednic do spletnih mest, lahko ekipe vidijo podrobnosti in celotno sliko.

Virtualni receptor

Digitalne oznake lahko pomagajo razbremeniti pritisk na receptorja na lokacijah z velikim številom obiskovalcev ali pa vaše goste usmerijo na pravo mesto. Strateška postavitev je zasnovana tako, da lahko predvidevate in odgovarjate na vprašanja ter nudite zemljevide in druge vizualizirane informacije, za samoorintacijo obiskovalcev.


Naša serija 4K EQ1 podpira tudi posodabljanje vsebine prek LAN omrežja.

Informacijski zaslon

Izkoristite svoj "vau faktor" z video steno (videowall). Panasonic ponuja komplete za video stene od konca do konca, ki poenostavljajo namestitev z modularnimi magnetnimi okvirji, zmanjšano napeljavo kablov in intuitivno programsko opremo za upravljanje vsebine. Privoščite obiskovalcem osupljiv spektakel in pustite vtis, ki ga ne bodo nikoli pozabili, zlasti na lokacijah, kjer namestitev projektorja ni praktična zaradi majhne globine zaslona in prilagodljive orientacije zaslona.

Webinarji in konference

Učinkovit način izobraževanja je nova realnost. Organizacije vse pogosteje izvajajo usposabljanja in seminarje na spletu, ne le zaradi nuje, ampak tudi zato, ker se je tehnologija razvila tako, da je spletno učenje boljša alternativa. Nova infrastruktura za produkcijo in oddajanje spletnih seminarjev in konferenc je naložba v vašo prihodnost s Panasonicovimi vizualnimi sistemskimi rešitvami, ki se prilagajajo posebnim potrebam vaše organizacije.

Majhni prostori za brezžično sodelovanje

Presenečeni boste, kaj lahko majhne skupine dosežejo s profesionalnim zaslonom Panasonic 4K in PressIT, našo brezžično predstavitveno rešitev z enim dotikom.


Oddajnik PressIT se poveže z vašim prenosnikom ali mobilnim telefonom in zrcali vsebino na velikem zaslonu, dodatna programska oprema ni potrebna. Izbirni sprejemnik z režo se prilega reži za Intel® SDM, opremljeni na zaslonih serije SQE1.

Prikaz in upravljanje informacij

Nadzorne sobe - Video stena (videowall)
Rešitve, ki so primerne za različne nadzrone centre npr. SOC (security operation center) in tudi za vso kritično infrastrukturo so postale del vsakdanjosti.


S celovito ponudbo lahko zadostimo različnim potrebam. Pogosto najdete naše rešitve v elektrarnah, kemičnih tovarnah, različnih vojaških objektih, večjih prometnih objektih (mostovi, predori, letališča, kontrola letenja,..), nujne službe (policija, gasilci, nujna medicinska pomoč), univerze, podatkovni centri, železnice,...

PANASONIC KONFIGURATOR
Preverite
Blagovne znamke
Pomoč in prijava napake
Za vse izdelke vam zagotavljamo pomoč pri odpravi in reševanju okvar in napak.
Pomoč in prijava napake
© 2024 Vibor d.o.o. Vse pravice pridržane
Produkcija: Kokos Agency