ViboR
Vibor > Produkti > Programska oprema > Kofax Equitrac
Kofax Equitrac
Inteligentno in varno tiskanje.
Kofax Equitrac? Pošljite nam povpraševanje
Inteligentno in varno tiskanje

Kofax Equitrac rešitev za upravljanje tiska ponuja vsestranskost, saj povečuje prihranke pri stroških tiskanja, hkrati pa zmanjšuje stroške infrastrukture tiska.

Rešitev, ki jo omogoča Kofax Equitrac izboljšuje varnost dokumentov med samo uporabo večopravilnih naprav. Zagotavlja zmanjševanje stroškov in ustvarja varno okolje za tiskanje, kopiranje, skeniranje, faksiranje in distribucijo dokumentov.


Kofax Equitrac rešitev za upravljanje tiska razbremeni administracijo, IT oddelek in poveča varnost natisnjenih dokumentov.

Varnost internih dokumentov je brez ustrezne rešitve lahko nehote izpostavljena in predstavlja veliko nevarnost za zlorabo ključnih podatkov. Prijava na multifunkcijskem tiskalniku zagotavlja visoko stopnjo zaupnosti dokumentov in v primeru večjega števila dokumentov se dokumenti zbirajo in čakajo na prijavo uporabnika na kateri koli napravi (Follow Me Print).


Vse aktivnosti se beležijo in spremljajo ter hkrati ponudi zbrane informacije na enem mestu, kar dodatno olajša delo in povečuje učinkovitost IT oddelku.

Pošljite nam povpraševanje
Vsa polja označena z * so obvezna.
pon.-čet. 7:30 in 16:00, pet. 7:30 in 14:00
Več programske opreme
DocuWare Cloud
Najboljši oblačni dokumentni sistem v svojem razredu, namenjen podjetjem vseh velikosti, ki želijo poleg e-arhiva tudi optimizirati svoje poslovne procese
Preverite več
DocuWare
Z dokumentnim sistemom DocuWare je upravljanje z dokumetni lažje in bolj pregledno.
Preverite več
Blagovne znamke
Pomoč in prijava napake
Za vse izdelke vam zagotavljamo pomoč pri odpravi in reševanju okvar in napak.
Pomoč in prijava napake
© 2024 Vibor d.o.o. Vse pravice pridržane
Produkcija: Kokos Agency