ViboR
Vibor > O podjetju
O podjetju
VIBOR

Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993, zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne procese v okoljih, ki zahtevajo natančnost, odzivnost in zanesljivost.


Vibor portfelj je namenjen poslovnim uporabnikom in je skrbno zaokrožen v celoto. V našem portfelju imamo skrbno izbrane rešitve, ki so namenjene podpori poslovnim procesom na ravni organizacije, kot tudi rešitve namenjene posamičnim delovnim mestom.


Celoten portfelj omogoča upravljanje z dokumenti tekom celotnega življenjskega cikla.

Na trgu smo prisotni ne le s prepoznavno kakovostjo blagovnih znamk, temveč tudi kot zaupanja vreden partner, saj delujemo v skladu z ISO standardom 9001, ki je standard kakovosti in standardom 2701, ki je standard informacijske varnosti. Zaupanje strank, gradimo tudi skupaj z našimi strokovnjaki, ki so vam vedno na razpolago.


Portfelj tiskalnikov, večopravilnih naprav, projektorjev pa vse do interaktivnih tabel povezuje poslovne procese in ljudi. Ricoh poenostavlja delovno okolje v hitro, odzivno in sposobno za še tako zahtevne naloge. Poslanstvo Ricoh-a je pomagati organizacijam do boljšega razumevanje zaposlenih in način dela, katerega del je tudi digitalna preobrazba.

pon.-čet. 7:30 in 16:00, pet. 7:30 in 14:00
Več programske opreme
DocuWare Cloud
Najboljši oblačni dokumentni sistem v svojem razredu, namenjen podjetjem vseh velikosti, ki želijo poleg e-arhiva tudi optimizirati svoje poslovne procese
Preverite več
DocuWare
Z dokumentnim sistemom DocuWare je upravljanje z dokumetni lažje in bolj pregledno.
Preverite več
Upravljanje s tiskom
So vam pomembne informacije, kaj se dogaja z vašo infrastrukturo tiska?
Preverite več
Blagovne znamke
DocuWare in ViborApp podpora
Našim strankam nudimo podporo dokumentnega sistema za Docuware ter ViborApp.
Kako vam lahko pomagamo?
© 2024 Vibor d.o.o. Vse pravice pridržane
Produkcija: Kokos Agency