ViboR
Vibor > Novice > Varna, učinkovita in agilna infrastruktura tiska

10. 07. 2023 Varna, učinkovita in agilna infrastruktura tiska

Delovni prostor se je v zadnjih nekaj letih močno spremenil.

Zaradi vse hitrejše digitalizacije so organizacije pod pritiskom, da posodobijo svojo infrastrukturo, omogočajo nove načine dela in sprejemajo transformacijo kot sredstvo za pospeševanje rasti. Zaradi teh ambicij se spreminja povpraševanje po novih zmogljivostih, ki ohranjajo operativno pripravljenost, zagotavljajo brezhibno izkušnjo zaposlenih in spodbujajo inovacije.


Ricohove vodilne in inteligentne tiskalne naprave se prilagajajo vašim spreminjajočim se potrebam, ko se vaš delovni prostor razvija. Ponujajo fleksibilnost, prilagodljivost in integracijo s priljubljenimi poslovnimi aplikacijami, tako da lahko zaposleni delajo hitreje, pametneje in bolj varno.

Ob vse večjih zahtevah za vašo tiskalniško infrastrukturo, je lahko upravljanje naprav zahtevno. Ricoh ponuja centralizirano upravljanje z uporabnimi vpogledi, ki zagotavljajo optimalno nastavitev za vašo organizacijo. Ricoh robustna in varna infrastruktura v oblaku zagotavlja prilagodljiv dostop do vaših naprav na zahtevo od koder koli, kadarkoli. S tem odpade potreba po tiskalniških strežnikih na lokaciji in podatkovnih centrov, hkrati pa so vaše naprave posodobljene z najnovejšimi varnostnimi in zmogljivostnimi nadgradnjami.

 

pon.-čet. 7:30 in 16:00, pet. 7:30 in 14:00
© 2023 Vibor d.o.o. Vse pravice pridržane
Produkcija: Kokos Agency