ViboR
Vibor > Novice > Tiskanje in skeniranje brez računalnika

21. 04. 2021 Tiskanje in skeniranje brez računalnika

RICOH SPC361SFWN je prvi multifunkcijski tiskalnik, ki tiska in skenira povsem oblačno. Brez pomoči računalnika... Seveda lahko uporabite tudi računalnik ali pa morda raje pametni telefon?

RICOH SPC361SFNW je prvi multifunkcijski tiskalnik, ki tiska in skenira povsem brez računalnika. Namestitev je zelo enostavna in hitra, ki jo lahko opravi tudi neuk uporabnik. RICOH je s svojo platformo RSI (RICOH smart intgration) presegel trenutno povpraševanje po enostavnem delu. Delo od doma je prineslo veliko novih preizkušenj tako za uporabnike kot tudi za zaposlovalce. Za potrebe dela še vedno, kljub digitalni transformaciji potrebujemo tudi kakšen izpis. RSI je idealno orodje za občasno delo. Napravo lahko uprabljamo kot centralen HUB za tiskanje, kopiranje in skeniranje. Predstavljajmo si hibridni model dela, ki je čedalje bolj uveljavljen tudi v našem prostoru. 1x-2x na teden se dobimo v pisarni ostale dni pa delamo od doma. Za podjetja s takimi potrebami je RSI platforma idealen pripomoček, ker rešuje vse zagate in je tudi prijazen za upravljanje, tako za IT support kot management.


V lanskem letu smo si vsi veliko obetali od univerzalnega printerja, ki ga je predstavil Microsoft in naj bi rešil vse zagate uporabnikov office 365, vendar se to žal ni zgodilo. Tudi razni poskusi posameznih vendorjev so prinesli rezultate, ki so preveč zapleteni za uporabnika. Tudi korporacija RICOH je v prvi fazi razvoja naredila kar nekaj napak. Z zadnjo verzijo naprav in predvsem smart panelov pa se je možnost uporabe povečala do to mere, da lahko naprava poskenira list papirja in ga na mail dobimo v WORD ali EXCEL obliki. Možnosti uporabe so praktično neskončne. V kolikor imate podobne težave in se srečujete s težavami današnjega časa vam z veseljem pomagamo.

© 2022 Vibor d.o.o. Vse pravice pridržane
Produkcija: Kokos Agency