ViboR
Vibor > Novice > Spoznajte Panasonic PressIT - najbolj enostaven sistem za prezentacije

06. 08. 2021 Spoznajte Panasonic PressIT - najbolj enostaven sistem za prezentacije

Postavite enostavno okolje za učinkovita srečanja

Panasonic PressIT - brezžični sistem za predstavitve

Naj bodo srečanja učinkovitejša

Brezžični predstavitveni sistem "PressIT" je nov vrhunski produkt izpod rok razvijalcev podjetja Panasonic. Gre za »plug-and-play« tehnologijo, ki deluje tako, da ni potrebe po dodatnih kablih za povezavo in olajša skupno rabo vsebine med različnimi računalniki. Udeleženci preprosto preko USB in HDMI vhoda na svojem računalniku povežejo oddajnik in pritisnejo gumb, da delijo svojo vsebino na zaslon ali projicirano sliko. Omrežna nastavitev, programska oprema ali gonilnik niso potrebni. PressIT omogoča povezavo do štirih predstaviteljev hkrati, kateri lahko istočasno prikazujejo vizualne in zvočne vsebine.

Brezžični predstavitveni sistem PressIT ponuja dve različici: osnovno s sprejemnikom, katerega s kabli povežeš v računalnik, ali pa opcijo brez kablov, kjer slot kartico (sprejemnik SDM) vstaviš v razširitveno režo računalnika. Sprejemnik SDM je bil zasnovan tako, da se popolnoma prilega v razširitveno režo Intel® SDM na zaslonih, zato med računalnikom in zaslonom ni potrebna kabelska povezava. Za razliko od drugih sistemov na trgu namestitev programske opreme ni potrebna.

Enostavna uporaba

Kliknite na sliko za ogled videa

S preprosto namestitvijo "plug-n-play" sistema je uporabniška izkušnja res enostavna. Za osebni računalnik ni potrebna posebna namestitev programske opreme. Osebni računalnik predstavitelja se lahko vklopi in izklopi s preprostim pritiskom na gumb. Uporabnik preprosto pritisne gumb na oddajniku, da prikaže zaslon računalnika. S tako lahkim upravljanjem se PressIT postavlja visoko nad nezanesljivimi in zapletenimi tehnologijami. Ker PressIT deluje brez zastojev in motenj, so sestanki učinkovitejši in produktivnejši.

Izjemno kakovostne slike

Strojna obdelava omogoča stiskanje in dekompresijo slike za ločljivost Full HD 1080p. Brezžični prenos je skladen z IEEE802.11ac za zanesljivo in zmogljivo pretakanje vsebine z motnjami. Predstavitve, ki vsebujejo video vsebine, so gladke, brez zamika in pretrganega medpomnjenja za učinkovita in uspešna srečanja.

Sistem za brezžično prezentiranje Panasonic PressIT je odličen dodatek strojni opremi, kot so interaktivne table, projektorji in profesionalni zasloni.

VIDEO PREDSTAVITEV PRODUKTAZa pomoč pri izbiri optimalne strojne opreme in programskih rešitev smo vam na razpolago. Kontakt.

© 2021 Vibor d.o.o. Vse pravice pridržane
Produkcija: Kokos Agency