ViboR
Vibor > Novice > Ricoh predstavlja novo serijo črnobelih naprav v A4 segmentu.

31. 03. 2022 Ricoh predstavlja novo serijo črnobelih naprav v A4 segmentu.

Imate pisarno samo zase ali delate od doma? Potem je NOVICA zagotovo namenjena prav Vam!

Svet se je v zadnjih dveh letih močno spremenil, tehnologija pa nam je v pomoč pri tem, da smo lahko uspešni tudi v novi realnosti.
Podjetja in posamezniki se moramo prilagoditi »novemu svetu« za kar pa so nam na voljo nova orodja, oprema, procesi, da se lahko ohrani konkurenčnost in zavzetost.

Ricoh nas je ponovno prijetno presenetil z revolucionarno serijo kompaktnih večnamenskih naprav in tiskalnikov.
Vibor d.o.o. kot uradni zastopnik, predstavljamo novo serijo črno belih večnamenskih naprav ter tiskalnikov, idealnih za pisarno ali delo od doma.
Ricoh serija M320 predstavlja linijo črno belih večnamenskih naprav, kjer lahko izberete vam ustrezno napravo ali pa si lahko omislite popolnoma nov črno beli tiskalnik P310 ali P311.  

Večnamensko napravo lahko izbirate med modeli M320, M320FB in M320F

slika je simbolična

Seveda je Ricoh portfelj mnogo več od naštetega, vendar se danes posvečamo novostim, ki lahko zadovoljijo tudi uporabnike, ki potrebujejo asistenta doma ali v svoji pisarni.
Kompaktne večnamenske naprave lahko postavite na mizo, polico, na pult…svoje mesto bodo našle kjerkoli. Enostavna namestitev naprave s pomočjo čarovnika prihrani čas in slabo voljo, odlikuje pa jih produktivnost in odzivnost saj prvo stran natisne že v 7,5 sekunde.
Pri upravljanju je v pomoč tudi 4,3 palčni zaslon na dotik. Naprave RICOH zagotavljajo najboljšo varnost v svojem razredu. Od šifrirane komunikacije do varne elektronske pošte.
Predvsem je pomembno, da ne pozabimo omeniti, da imajo naprave nizke stroške tiska.

Za več informacij smo vam v podjetju Vibor na voljo kadarkoli na prodaja@vibor.si ali med delavnikom na 01 561 33 21
© 2022 Vibor d.o.o. Vse pravice pridržane
Produkcija: Kokos Agency