ViboR
Vibor > Novice > RICOH med top 100 inovatorji v letu 2022

23. 06. 2022 RICOH med top 100 inovatorji v letu 2022

Digitalno delovno mesto postavlja podjetja v ospredje z agilnostjo in konkurenčnostjo.

Clarivate je vodilni svetovni ponudnik zanesljivih vpogledov in analitike za pospeševanje inovacij. S prenovljenim pristopom Top 100 Global Innovators so prešli na nov model izračunavanja odličnosti, ki se osredotoča na nadstandardno doslednost in obseg inovativnosti, pri čemer vse ideje tekmujejo enakovredno. Inovatorjem zagotavljajo ključne podatke, informacije in poglobljeno strokovno znanje na vseh področjih. Za del inovacij, ki spreminjajo trg je ponovno zaslužen v letu 2022 tudi RICOH, (Clarivate 2022).Poslovni uporabniki Ricoh storitev, cenijo zlasti doslednost pri inovacijah, ki jo zagotavljajo svojim uporabnikom, in sicer da bodo z inovacijami dosegli poenostavljene poslovne procese, varnost in možnost poslovne rasti in konkurenčnosti z novo tehnologijo ne glede na to ali govorimo o multifunkcijskih tiskalnikih, interaktivnih tablah, upravljanju dokumentov, …
 
Vse obljube je Ricoh do danes izpolnil. Morda je na Slovenskem trgu nekoliko bolj poznan na področju infrastrukture tiska z Ricoh multifunkcijskimi tiskalniki  in rešitvami za upravljanja tiska, globalno pa je poznan po mnogih rešitvah kot so npr. pametne omarice, rešitve za delo od doma, integrirani sistemi upravljanja delovnega mesta in še mnogo več.

Potrebe in pričakovanja uporabnika danes, so tudi pri infrastrukturi tiska v podjetju vse večja.
Bogat portfelj multifunkcijskih tiskalnikov in tiskalnikov RICOH s sodobnimi »pripomočki«, postavlja samo napravo v ospredje, in se definira kot pomemben člen pri soustvarjanju poenostavljenih poslovnih procesov, ki so danes še tako zaželeni. Povezava z Office 365 in danes vsem poznanim OneDrive je danes nekaj povsem običajnega.
Pri RICOH multifunkcijskih tiskalnikih inovativnost med drugim tudi omogoča hiter dostop do najnovejših različic aplikacij, kar pomeni, da boste imeli v podjetju vedno napravo z najnovejšo programsko opremo in funkcijami, ki jih ta ponuja. Aplikacije za pametno integracijo RICOH Smart Integration so na voljo za vrsto produktov podjetja RICOH in za vrsto pametnih naprav.

Poleg profesionalne izkušnje na prvem mestu varnost
RICOH naprave so zasnovane in izdelane z mislijo na varnost kot temeljno zahtevo. Varnost je pri podjetju RICOH vseprisotna, skozi celoten življenjski cikel kateregakoli produkta ali rešitve. Podjetje Ricoh se zavezuje, da bo nenehno delalo v prid svojim strankam, jim nudilo podporo in rešitev pred morebitnimi varnostnimi grožnjami.
Varnostna vprašanja, pri  multifunkcijskih tiskalnikih, so pogosto zanemarjena ali pa jih ni. Podjetja lahko ob nepazljivosti plača visoko ceno saj ogroža varnost poslovne dokumentacije, tudi zaupne. V podjetjih stalno ustvarjamo nove dokumente, jih skeniramo, arhiviramo, shranjujemo, obdelujemo in digitalno obdelana odlagamo v različne dokumentne sisteme. Tako so zaupni dokumenti stalno podvrženi temu, da bodo prišli v nepooblaščene roke. Prav zato RICOH skrbi, da bodo dokumenti, ki jih elektronske naprave obdelujejo, varni, in da jih bodo videli ali z njimi upravljali le za to pooblaščeni. Obenem pa to ne sme ovirati uporabnosti izdelkov RICOH ali celo produktivnosti zaposlenih, ki jih uporabljajo.
Široka paleta njihovih izdelkov ima certifikat ISO/IEC 15408, njihove varnostne funkcije pa preverjajo neodvisni laboratoriji, ki ugotavljajo skladnosti z najstrožjimi standardi. RICOH si prizadeva, da bi stranke razumele pomen varnosti in uporabnike tudi izobražuje v smeri pravilne rabe varnostnih nastavitev večnamenskih naprav.
© 2022 Vibor d.o.o. Vse pravice pridržane
Produkcija: Kokos Agency