ViboR
Vibor > Novice > REVOLUCIJA NA PODROČJU VEČNAMENSKIH TISKALNIKOV?

16. 07. 2021 REVOLUCIJA NA PODROČJU VEČNAMENSKIH TISKALNIKOV?

Dobro je vedeti kako imate lahko »opremljen« večnamenski tiskalnik.

Potrošniki želimo najboljše za sprejemljivo ceno. Pa najsi gre za avto, računalnik, telefon… V poslovnem svetu danes postaja precej pomembno kako »opremljen« večnamenski tiskalnik bomo kupili za najboljšo ceno (ne najcenejšo!) in kakšno podporo nam bo nudil dobavitelj.

Da večopravilni tiskalnik tiska, skenira in kopira nima smisla poudarjati. Danes je pomembno KAKO in KAM skenira, kakšna je podpora NA DALJAVO s skoraj nično podporo na lokaciji in kako si zagotoviti zanesljivega dobavitelja, ki bo znal usmerjati in spodbujati naš posel k digitalizaciji in poenostavljanju poslovnih procesov s katerimi bomo postali tudi konkurenčnejši.

Ricoh večnamenski tiskalniki temeljijo na treh pomembnih točkah: prva je ta, da je nove večnamenske tiskalnike mogoče posodabljati sproti. Tako kot posodobitve pametnih telefonov tudi Ricoh zagotavlja funkcije, ki jih potrebujemo, in večnamenski tiskalnik večkrat posodobi z najnovejšimi varnostnimi funkcijami. Druga je njihovo brezhibno povezovanje. Poleg storitev v oblaku, kot sta npr. Dropbox in Google Drive, lahko uživamo v še boljši povezavi s posebnimi aplikacijami za katero koli dejavnost in poslovanje. Tretja je stalno spremljanje Ricoh naprave. Podatki in umetna inteligenca se uporabljajo za odkrivanje morebitnih napak, na voljo pa je tudi visokokakovostna podpora na daljavo, da so izkušnje uporabnika čim bolj varne in brez težav in brez stika.

Ricoh, globalni ponudnik večnamenskih tiskalnikov se je uporabnikom približal z »dodatno opremo« RICOH Smart Integration aplikacijami in vključil točno to, kar danes potrebuje vsako podjetje, ki se zaveda pomembnosti poenostavljanja delovnih procesov. Skeniranje neposredno v vam poznane oblačne mape pa tudi če gre za OneDrive, Google Drive,… in seveda skeniranje PDF dokumentov z OCR, pretvarjanje dokumentov v Word, Excel…

Si še predstavljajmo uporabo večnamenskega tiskalnika brez mobitela ali brez Wi-Fi povezave? Le kdo danes ne koristi direktnega tiska iz mobilne naprave na tiskalnik? Dinamična delovna mesta, zahtevni uporabniki, delovni procesi…vse to je skupek potreb za mobilni tisk, ki danes sodi že med obvezno »opremo«.

Za nas uporabnike pomembne informacije postanejo dostopne takoj, pripravljene za uporabo in skupno rabo na kateri koli napravi. Zagotovljena je večja učinkovitost in manj-papirno poslovanje ter takoj dostopne informacije.

Ricoh je bil v letošnjem letu (2021) v Gartnerjevem MAGIC QUADRANT-u prepoznan kot nišni igralec na področju Managed Workplace Services (Vir: gartner.com) s čimer dokazuje, da je močno predan uporabnikom, saj je poudarek na izvajanju storitev na daljavo s samodejno in integrirano podporo z oddaljenim dostopom, kar bistveno skrajša odzivni čas odprave napake in zagotovi nemotene delovne procese v podjetjih.

Torej ali govorimo o REVOLUCIJI? DA!

Ricoh želi povečati zavzetost in agilnost zaposlenih v njihovem poslovnem okolju saj se je osredotočil na potrebe po omogočanju dela na daljavo, avtomatizaciji procesov, uporabi oblaka in zagotavljanju pametnega in varnega delovnega mesta s podporo brez dotika.

In če se vrnemo na »najboljšo ceno«. Nikoli ne gre zanemariti dejstva, da je potrebno biti pozoren na sleherno podrobnost v organizaciji, ki se navezuje na okolje tiska, bodisi gre za uporabnike, količino tiska, barvo tiska, poslovne procese, digitalizacijo…ne glede na to ali se tiskalnik kupuje ali najema.

© 2021 Vibor d.o.o. Vse pravice pridržane
Produkcija: Kokos Agency