ViboR
Vibor > Novice > Predstavljamo vrhunski barvni brizgalni večnamenski tiskalnik RICOH

17. 01. 2023 Predstavljamo vrhunski barvni brizgalni večnamenski tiskalnik RICOH

Pa smo ga dočakali. Našo družino laserskih tiskalnikov je obogatil brizgalni tiskalnik.

Predstavljamo vam kompakten večnamenski barvni tiskalnik za dom, ki ponuja enako kakovost, kot jo boste našli v pisarni.

Z modelom RICOH IJM C180F boste opazili prihranke pri stroških nadomestnega črnila. In to je samo ena prednost. Je preprost za uporabo in enostaven za nastavitev z WiFi kot standardom, mobilno povezljivostjo, vgrajenim ethernetom in USB.

Ponuja živahne barve pri resoluciji do 4.800 x 1.200 dpi, kartuše pa vam bodo služile dolgo časa, saj imajo visoko kapaciteto izpisov. Sama menjava kartuš je zelo enostavna in ne zahteva posebnega strokovnega znanja.

Predal za 250 listov papirja vam omogoča, da papir ne boste pogosto polnili, poleg tega pa zaradi hitrosti tiskanja (22 str./min) in hitrega prvega izpisa (9 sekund) ne boste dolgo čakali na izpise. Zaradi svoje lahkosti omogoča enostavno premikanje v domači pisarni, kjer primanjkuje prostora. Tu mu je v veliko pomoč možnost povezave preko 2.4GHz/5GHz brezžičnega vmesnika.

Standardno obojestransko tiskanje skrbi za prihranek pri papirju, obojestransko skeniranje in kopiranje pa skrbi za hitro obdelavo dokumentov.

 

Poleg zgoraj naštetih funkcij vas bo presenetil s tihim delovanjem in priročno uporabo preko odzivnega ekrana na dotik.

Z uporabo aplikacije Ricoh Support Station pa boste imeli na voljo dostop do pomoči in hitrega nadzora tiskalnika. Aplikacijo RICOH SUPPORT STATION si lahko prenesete preko spodnjih QR kod:

Več o tiskalniku si lahko preberete tukaj 👉 RICOH IJM C180F.

Pri Viborju si lahko ogledate velik nabor barvnih večnamenskih naprav, kot tudi črnobelih večnamenskih naprav. Vse naprave so opremljene s tehnologijo dvostranskega tiskanja in skeniranja.

Ne oklevajte in nas kontaktirajte, rade volje vam bomo pomagali.

Vibor d.o.o.

pon.-čet. 7:30 in 16:00, pet. 7:30 in 14:00
© 2023 Vibor d.o.o. Vse pravice pridržane
Produkcija: Kokos Agency