ViboR
Vibor > Novice > Povečajte svoj poslovni potencial z našo celotno ponudbo in optimizirajte infrastrukturo tiska

08. 11. 2023 Povečajte svoj poslovni potencial z našo celotno ponudbo in optimizirajte infrastrukturo tiska

Se že spoznali našo novo serijo večnamenskih naprav IM C? Povečajte učinkovitost z upravljanjem tiskanja. Predstavljajte si upravljanje celotne tiskalniške infrastrukture z enega mesta, lažje spremljanje in nadzor. Uživajte v prednostih predvidljivega vzdrževanja ali boljših postopkov tiskanja in skeniranja na podlagi podatkov o uporabi.

Zaradi množice dobaviteljev tiskalnikov, servisnih pogodb in zalog je za učinkovito upravljanje tiskalniške infrastrukture podjetja potrebnih nešteto virov in strokovnega znanja. To stane čas in denar ter pogosto vodi v nezadovoljstvo zaposlenih in izgubo produktivnosti.

Digitalizacija na vaš način

Za vas lahko upravljamo vašo tiskalniško infrastrukturo. Naše storitve omogočajo vašim zaposlenim učinkovitejše ustvarjanje, shranjevanje in uporabo informacij. Z avtomatizacijo procesov in optimizacijo tehnologije v vašem informacijskem ekosistemu lahko zmanjšate stroške in izgube.

Naše prilagojene storitve vključujejo svetovanje, oblikovanje storitev, preoblikovanje in upravljanje. Pri digitalizaciji se osredotočamo na stranke in vedno zagotavljamo tehnologije, ki najbolje izpolnjujejo vaše potrebe. 

Zagotavljamo inteligentne digitalne rešitve za ohranjanje dela na daljavo, pospeševanje avtomatizacije procesov in razvoj odporne infrastrukture v oblaku. Z izbiro naše popolnoma upravljane naročniške storitve dobite najnovejše posodobitve programske opreme, nadzor nad stroški, dosledno uporabniško izkušnjo, varnost dokumentov in tiskanja ter še več.

Odkrijte našo celotno ponudbo za storitve upravljanja tiskanja in avtomatizacije tukaj

pon.-čet. 7:30 in 16:00, pet. 7:30 in 14:00
© 2023 Vibor d.o.o. Vse pravice pridržane
Produkcija: Kokos Agency