ViboR
Vibor > Novice > NAJLAŽJI IN NAJKOMPAKTNEJŠI LCD PROJEKTOR NA SVETU

03. 12. 2021 NAJLAŽJI IN NAJKOMPAKTNEJŠI LCD PROJEKTOR NA SVETU

PANASONIC PREDSTAVLJA NAJLAŽJI IN NAJKOMPAKTNEJŠI LCD PROJEKTOR NA SVETU S FIKSNIMI LEČAMI V KATEGORIJI 7000lmPanasonic je danes objavil svojo najnovejšo serijo LCD projektorjev, da bi zadovoljili nastajajoče potrebe po jasnih in živih slikah na področju izobraževanja in poslovanja. Nova serija PT-VMZ71 s štirimi modeli ločljivosti WUXGA, ki segajo od 5200lm-7000lm in visokim kontrastom 3,000,000:1, je idealna za dobro osvetljene učilnice in hibridna učna okolja, pa tudi za nove delovne prostore in sejne sobe, zasnovane za enostavno komuniciranje . Serija, ki bo na voljo od februarja 2022, bo nadomestila trenutno serijo PT-VMZ60 z izboljšano svetlostjo in funkcionalnostjo, obenem pa ohranila enako lahko in kompaktno ohišje – zaradi česar je vrhunski projektor PT-VMZ71 najlažji v svojem razredu s samo 7,2 kgS trendom pogostejših in manjših sejnih sob ter prostorov za komuniciranje je serija projektorjev zasnovana s prilagodljivo namestitev. Serija ima vodoraven in horizontalen pomik leče, novo 6-točkovno funkcijo popravljanja zaslona, ​​ki pomaga bolje izkoristiti prostor v učilnicah, pisarnah in drugih za to namenjenih prostorih. Poleg tega je novi Digitalni Zoom uporabna funkcija za zmanjšanje potrebe po premikanju obstoječih nosilcev na stropu pri zamenjavi starih projektorjev. Če položaj pritrditve presega območje optičnega zooma, lahko Digitalni Zoom podaljša razdaljo projektorja.

Projektor je zasnovan za nemoteno in učinkovito komunikacijo. Serija podpira vhodne signale 4K, ima prilagodljiv 1,6-kratni optični zoom, priključke HDMI, združljive z ukaznimi signali CEC za enostavno uporabo z enim daljinskim upravljalnikom za vso združljivo AV opremo in široko paleto možnosti sodelovanja, vključno z brezžičnim modulom in napajanim USB-jem za enostavno skupno rabo različnih medijev na velikem zaslonu.

Za zmanjšanje obratovalnih stroškov in izboljšanje zanesljivosti je serija PT-VMZ71 opremljena z Panasonicovim laserskim svetlobnim virom SOLID SHINE in Eco filtrom, ki ju ni treba zamenjati 20.000 ur. Poraba energije v normalnem načinu je prav tako zmanjšana za približno 15 % v primerjavi z nekaterimi modeli iz prejšnje serije.

Za dodatne informacije o novi seriji PT-VMZ71 obiščite: PANASONIC PROJEKTORJI

© 2022 Vibor d.o.o. Vse pravice pridržane
Produkcija: Kokos Agency