ViboR
Vibor > Novice > NAJKOMPAKTNEJŠI A4 BARVNI VEČNAMENSKI TISKALNIK

21. 12. 2021 NAJKOMPAKTNEJŠI A4 BARVNI VEČNAMENSKI TISKALNIK

RICOH PREDSTAVLJA NAJKOMPAKTNEJŠI BARVNI VEČNAMENSKI TISKALNIK ZA TISK DO FORMATA A4Ricoh MC240FW je produktiven in enostaven za uporabo in je profesionalna izbira za zaposlene v malih pisarnah ali domačih okoljih. Njegova vsestranska funkcionalnost, ki olajša poslovno komunikacijo, vključuje barvno in črno-belo tiskanje, kopiranje, skeniranje in faksiranje. Vgrajeni podajalnik dokumentov avtomatizira postopke ročnega skeniranja in tiskanje s hitrostjo do 24 strani na minuto v polnih barvah, tiskanje poročil in predstavitev pa je izvedeno brez postankov.
Namestitev in uporaba ne bi mogli biti lažji. Ricohov intuitivni WiFi čarovnik hitro poveže večnamenski tiskalnik z domačim omrežjem. Barvni zaslon na dotik v slovenskem jeziku poenostavlja upravljanje, z mobilnim tiskanjem, ki je standardna funkcija, pa lahko domači delavci preprosto tiskajo na napravo z drugih lokacij.


Standardno obojestransko tiskanje skrbi za prihranek pri papirju, tonerji visoke kapacitete pa zmanjšajo potrebo po pogostem menjavanju tonerjev. Ker toner enota vsebuje tudi boben (AiO – all in one), drugih stroškov tiskalnik ne zahteva.

Družino sestavljata barvni večnamenski tiskalnik Ricoh MC240FW in barvni tiskalnik Ricoh PC200W.Pri Viborju si lahko ogledate velik nabor barvnih večnamenskih naprav, kot tudi črnobelih večnamenskih naprav. Vse naprave so opremljene s tehnologijo dvostranskega tiskanja in skeniranja.

Ne oklevajte in nas kontaktirajte, rade volje vam bomo pomagali.

Vibor d.o.o.
© 2022 Vibor d.o.o. Vse pravice pridržane
Produkcija: Kokos Agency