ViboR
Vibor > Novice > Kofax postaja Tungsten Automation!

22. 01. 2024 Kofax postaja Tungsten Automation!

Začenjamo novo, vznemirljivo poglavje! Kofax se preoblikuje v Tungsten Automation - novo ime, ki popolnoma odraža našo robustno in inovativno programsko opremo za avtomatizacijo delovnih procesov.

🌍💼 Naša pot se je začela kot pionir v zajemu dokumentov, a smo se razvili v globalnega liderja v inteligentni avtomatizaciji. Naše Gen-AI rešitve v oblaku revolucionirajo delovne procese za največja svetovna podjetja, povečujejo učinkovitost in zmanjšujejo stroške.

💡💻 Reynolds Bish, CEO Tungsten Automation, poudarja: "To je prelomnica! Širimo svoj portfelj in prinašamo najnovejše inovacije, da zadovoljimo potrebe strank. Ostajamo korak pred konkurenco!"

🌐🌍 Nova identiteta utrjuje našo globalno prisotnost z več kot 2.200 zaposlenimi v 32 državah in partnerstvom s 25.000 strankami. "Tungsten Automation prinaša zanesljivost, inovacije in predanost uspehu v dinamičnem svetu inteligentne avtomatizacije," dodaja Bish.

🔍💻 Naša inteligentna obdelava dokumentov (IDP - Intelligent Document Processing) zdaj še bolj izstopa, prinašajoč vrednost na področjih tradicionalne obdelave računov, e-računov in avtomatizacije postopkov plačilnih nalogov, brezstrežnega upravljanja tiskanja in produktivnosti dokumentov.

🌐💼💡Izbira imena Tungsten Automation prinaša obljubo vztrajne zanesljivosti, inovacij, ki jih priznavajo vodilni industrijski analitiki, ter zavezanost k uspehu v dinamičnem svetu inteligentne avtomatizacije. 
S širokim portfeljem rešitev, posvečenih reševanju neučinkovitosti v različnih panogah, kot so finance, zdravstvo, oskrbna veriga in vlada, obljubljamo trajnostno izboljšanje poslovanja naših strank. 

🖨️ Razveselite se dodatnih prednosti! Naša vrhunska rešitev za upravljanje tiskanja ne le odpravlja izzive tiskanja, ampak tudi povečuje produktivnost. 
S sledljivostjo in varnostjo dokumentov v ospredju vam omogočamo, da enostavno odpravite morebitne zaplete. 

💪✨ Zanimivost: Tungsten, tudi znano kot volfram, je trdo kovinsko elementarno telo, ki se uporablja v industriji zaradi svoje izjemne trdote in toplotne odpornosti. Morda ni le ime našega novega poglavja, ampak tudi ključni element za trdnost in vzdržljivost v industriji avtomatizacije!
pon.-čet. 7:30 in 16:00, pet. 7:30 in 14:00
© 2024 Vibor d.o.o. Vse pravice pridržane
Produkcija: Kokos Agency