ViboR
Vibor > Novice > DocuWare Cloud praznuje 10. rojstni dan

05. 08. 2022 DocuWare Cloud praznuje 10. rojstni dan

Že od leta 2012 DocuWare ponuja napreden dokumentni sistem v oblaku, DocuWare Cloud, ki je moderen, tehnično razvit in predvsem varen dokumentni sistem. DocuWare Cloud že 10 let skrbi za izjemno uporabniško izkušnjo in uporablja najnaprednejše in najmodernejše tehnologije in metode - cutting-edge technology.

Napreden in varen - DocuWare Cloud
                       DocuWare Cloud uporablja že več kot 6.000 strank po vsem svetu

Natanko 10 let nazaj je nemško podjetje DocuWare, je pionir na področju obvladovanja dokumentacije ter optimizacije poslovnih procesov svetu predstavil nov produkt  - programsko opremo kot storitev (SaaS – Software as a Service) - DocuWare Cloud, dokumentni sistem v oblaku. Kot prvi na trgu, DocuWare tudi po desetih letih še vedno osvaja in pridobiva stranke po celem svetu in še povečuje svoj tržni delež z uvajanjem brezpapirnega poslovanja, obvladovanja dokumentov, elektronskega arhiva, optimizacijo poslovnih procesov ter z avtomatizacijo delokrogov.

Ključne prednosti DocuWare Cloud:
  • Brez stroška mesečnega vzdrževanja
  • Ni dodatnih investicij v IT infrastrukturo (strežniki...)
  • Zelo prilagodljiv
  • Vedno uporabljate najnovejše verzije (brezplačne nove verzije)
  • Enostaven za uporabo (IT oddeleku se ne poveča obseg dela)
  • Najvišja stopnja varnosti in dostopnosti

Nekaj številk...

DocuWare je izjemno enostaven dokumentni sistema, od postavitve do uporabe z izjemo prilagodljivostvjo, brez omejitev, kar stranke tudi cenijo in se tudi odraža v številkah. DocuWare Cloud uporablja več kot 178 držav po vsem svetu. Spodnja grafa prikazujete rast DocuWare Cloud ter nekaj zanimivosti o oblaku.
Skupaj z DocuWare pa rastemo tudi mi, Vibor. Tako kot DocuWare je tudi nam v Viborju najvišja prioriteta stranka in zadovoljstvo strank. Skupaj z DocuWare bomo tudi v naslednjih letih tesno sodelovali in skrbeli za digitalizacijo slovenskih podjetij.
© 2022 Vibor d.o.o. Vse pravice pridržane
Produkcija: Kokos Agency